top of page

COACHING

Leven vanuit liefde en vrijheid

 

Ik ben een ervaren luisteraar. Ik zie je en ik hoor je.

Het leven in ons wil gehoord worden. Acceptatie ligt aan de basis van alles wat ik doe en wie ik ben. Daarin ontvouwt zich de ruimte voor verandering. 

Ik nodig uit tot kwetsbaar durven zijn en vrij van oordeel over wat er dan ook in je leeft. Vanuit je hart is er zo enorm veel mogelijk om je innerlijk, je samenzijn en je plek in de wereld in afstemming en waardigheid in te kleuren!

Ik heb als facilitator prachtige transformatie- processen ín mensen en tussen mensen mogen beleven en aanschouwen. Ik heb mensen in hun kracht zien opstaan, vanuit hun integriteit en eerlijkheid. Hoe naakt we dan zijn brengt ons bij de bron van ons bestaan. Sorry te durven zeggen omdat we allemaal fouten maken en toch ook zo ons best doen.  

Ik geloof in de mens als onderdeel van het grote geheel. Jij creëert je eigen cirkel, samen creëren we een ruimere cirkel en zo gaan we op in het weten dat alles met alles is verbonden. Verbondenheid gaat over contact. Ik houd van con-tact, met (aan)raking, met liefde en vrijheid in afstemming. Potentieel dat elkaar verrijkt. Een vrije vredige omgang met elkaar waar macht steeds meer plaats maakt voor kracht. 

 

Ik ben zelf ook altijd in beweging en onderweg.

Ik verrijk mijn bewustzijn graag met het verkennen van mogelijkheden en potentieel. Dit maakt dat ik rijk ben aan levenservaring en kennis. 

 

Het leven is voortdurende in verandering. Ik heb vele opleidingen genoten om mijn bewustzijn, liefde en vrijheid te verdiepen. Mijn liefde voor de mens is daarmee steeds ruimer geworden. Mijn liefde voor wie we zijn in onze kracht én met onze problemen en onze zoektocht.

Een veelheid aan klanten vindt zijn weg naar mij toe: jongeren rond de 30 met burn-out klachten, mensen die vastlopen in hun relatie, mensen met stress, die vastlopen in patronen waardoor ze zichzelf kwijtraken. Mensen met een onbestemd gevoel dat het leven meer te bieden heeft dan ze nu leven. Etc 


 

Je bent van harte welkom!

Je kan me bellen voor verdere informatie.

Als je wilt, kan je een intake doen om kennis te maken en te kijken of het klikt.

water

"Ik ben in het verleden bij een aantal psychologen geweest, maar bij Monique is het oprecht anders. Ze leert me niet alleen mijn trauma’s te verwerken, maar ook stuk voor stuk het muurtje dat ik mede door m’n opvoeding, omgeving en andere invloeden heb opgebouwd - zonder dat ik de patronen die daaruit voortvloeien doorhad, af te breken.

Wat ik merk aan de hedendaagse ‘psychologische hulp’ is dat je vooral trucjes tijdens trainingen om met je verleden om te gaan krijgt aangeleerd (symptoombestrijding), maar dit de oorzaak van je strubbelingen niet wegneemt. Bij Monique is dit niet het geval: ik haal mezelf volledig uit elkaar om van daaruit vol zelfvertrouwen en vanuit een solide basis mijn leven op te bouwen. Dankzij Monique heb ik zulke grote stappen gezet, en ik ben oprecht van mening dat je geen grotere gift aan jezelf kan geven dan deze mentale checkup. Vanuit een mentale gezondheid vloeit de rest van je leven ook veel beter! Heel veel hulde! "

 

Caroline Westendorp

watervallen

Je bent van harte welkom!

Je kan me bellen voor verdere informatie.

Als je wilt, kan je een intake doen om kennis te maken en te kijken of het klikt.

bottom of page